Behandelingen

Ontspanningsmassage: Heeft u een zware dag gehad? Fysiek of mentaal? Of beide? Maar geen echte fysieke klachten? Dan is deze massage iets voor u. Ook als u liever een zachte dan een stevige massage heeft kan deze massage geschikt voor u zijn.

Behandelingsmassage: Heeft u last van rug, nek en schouder klachten, stress, stijve en vastzittende spieren en gewrichten of hoofdpijn? Dan is een van mijn behandelingsmassages misschien iets voor u.

Mijn massages zijn niet erotisch of sexueel getint! U dient ten alle tijden uw ondergoed aan te houden

Massages

Ontspanningsmassages

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een duizenden jaren oude massagevorm. Deze vorm van massage wordt ook wel drukpunt massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren verdwijnen. Door middel van drukpunt massage worden via duimen, handpalmen, ellebogen, voeten en knieën de spieren en bloedvaten gestimuleerd. Stijve gewrichten en spieren worden los behandeld. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Na een behandeling is het lichaam weer in balans en voelt licht aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Thaise oliemassage (Ontspannend)

Een zachte massage om even te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen worden via strijken en kneden weggemasseerd. Deze massage verbetert de bloedsomloop en helpt afvalstoffen verwijderen en zorgt voor een goede conditie lichamelijk en geestelijk. Aan te raden voor wie kiest voor een ontspannende wellness ervaring.

MAAK EEN AFSPRAAK

Thaise oliemassage (Stevige drukpunt massage)

Voor klanten die liever een iets steviger massage willen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Kruidenstempelmassage

Thaise Kruidenstempelmassage, ook wel Thai Herbal Massage genoemd, is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden. Door de werking van de kruiden, de warmte en de scrubbende werking van de kruidenstempels wordt je geest ontspannen en lichaam goed gereinigd en doorbloed.

MAAK EEN AFSPRAAK

DUO Massage

MAAK EEN AFSPRAAK

Voetmassage

Voetreflexmassage verbetert en bevordert de doorbloeding in voeten en onderbenen, stimuleert de organen en de zenuwbanen en geeft een weldadig gevoel van ontspanning.

MAAK EEN AFSPRAAK

Behandelingsmassage

Rug, nek en schouder massage

Deze massage is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de traditionele Thaise massagetechniek. De massage versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Anti – migraine massage (Hoofd massage)

Als u hoofdpijn heeft is het heerlijk als dit weggemasseerd wordt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Sport massage

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. De masseur kneedt en wrijft met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren.
Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot.

MAAK EEN AFSPRAAK
  • Ook mogelijk bij Jantana Massage… Duo massage. Boek nu gezellig samen met je partner, vriendin, vriend, vader of moeder een duo massage. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in één ruimte en heb je ieder een eigen massagetherapeute. Je kunt beide kiezen uit een willekeurige massagevorm. Bij uitstek een origineel cadeau waar je zelf tegelijk van mee kan genieten.
  • Vaak vraagt men mij…Moet ik speciale kleding aantrekken als ik bij u kom? Het antwoord daarop is… Nee dat hoeft niet.
  • Komt u met de auto dan moet u helaas bij mij in de straat betaald parkeren.